قیمت و هزینه شارژ کردن کارتریج چقدر است؟

قیمت و هزینه شارژ کارتریج در آچارباز متغیر است. این هزینه بر اساس میزان و حجم کار از تومان شروع می‌شود. ممکن است هزینه فقط مربوط به شارژ و اجرت باشد یا علاوه بر این موارد قطعه هم نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد. در نتیجه باید خدمات بیشتری برای کارتریج انجام شود. اغلب خرابی قطعات مگنت، بلید، داکتر بلید، درام، فوم رول، چیپست و وایبر بلید بسیار رایج است.

میانگین قیمت

بیشترین قیمت

 تومان
 تومان

کمترین قیمت

 تومان

البته در برخی موارد نیز کارتریج به دلیل استفاده زیاد و فرسوده شدن، امکان تعمیر یا شارژ را ندارد و بهترین کار خریدن کارتریج جدید است. تعمیرکار پس از بررسی وضعیت کارتریج این مورد را به شما اطلاع می‌دهد و در صورت تایید شما کارتریج جدید برای دستگاه تهیه می‌شود.

شارژ کارتریج چیست

کارتریج از مهم‌ترین قطعات هر پرینتری محسوب می‌شود. چرا که بدون این قطعه قادر به چاپ و پرینت هیچ برگه‌ای نیستید. کارتریج، جوهر مورد نیاز پرینت را تامین می‌کند و جوهر را روی صفحه کاغذ می‌پاشد. کارتریج‌ها در دو قبل از اینکه بخواهیم در مورد، شارژ کارتریج حرف بزنیم ابتدا باید بدانیم کارتریج پرینتر چیست. کارتریج در اصل، منبع یا انبار تامین رنگ پرینتر است. به عبارت دیگر عامل موثر یعنی جوهر یا تونر مورد نیاز برای چاپ اسناد، درون کارتریج قرار می‌گیرد. از چه پرینتری استفاده می‌کنید؟ جوهری یا لیزری؟ بسته به نوع پرینتری که برای خود انتخاب می‌کنید، کارتریج‌ها نیز به دو گروه کارتریج تونر و کارتریج جوهر تقسیم می‌شوند.
پس از اینکه جوهر یا تونر در کارتریج پرینتر شما تمام می شود، می توانید دوباره کارتریج را با تونر پرینتر خود پر کنید. به این کار اصطلاحا شارژ کارتریج گفته می شود. با این کار شما از یک کارتریج چند بار استفاده می‌کنید و با صرف هزینه ای کمتر از خرید و تعویض کارتریج می توانید دوباره از پرینترتان استفاده کنید. شارژ کارتریج یک فرایند تخصصی است و بهتر است خودتان اقدام به انجام آن نکنید.

کارتریج چیست؟
چرا کارتریج لیزری را شارژ کنیم؟

هر کارتریج چند بار شارژ می شود؟

کارتریج‌ها به دو دسته طرح و اصل تقسیم می‌شوند. کارتریج‌های اصل ساخته کمپانی‌های سازنده پرینتر بوده و آن‌ها از کیفیت و قیمت بسیار بالایی برخوردار هستند. به دلیل قیمت بسیار بالای آن‌ها، کاربران کارتریج‌های طرح را به اصل ترجیح می‌دهند. این کارتریج‌ها از بسیاری از جهات، شبیه به کارتریج‌های اصل هستند، اما از نظر تعداد دفعات شارژ با هم متفاوت هستند.
اینکه هر کارتریج چند بار شارژ می شود، بستگی به انتخاب کارتریج اصل و طرح و میزان انتظار شما از کیفیت چاپ دارد. اگر کارتریج‌های اصل را انتخاب کنید، می‌توانید پانزده الی سی بار، شارژ کارتریج را انجام دهید. این رقم با در نظر گرفتن بیشترین تعداد دفعات شارژ و با گرفتن پایین‌ترین کیفیت گفته شده است. اما اگر می‌خواهید کارتریج اصل همان کیفیت همیشگی را داشته باشد، بهتر است نهایتا ده بار شارژ کارتریج را انجام دهید. این عدد در کارتریج های طرح به 5 بار می‌رسد.

از کجا بفهمیم شارژ کارتریج تمام شده است؟

یکی از نشانه‌های واضح رو به اتمام بودن کارتریج، کیفیت پایین چاپ است. کیفیت پایین پرینت، افتادن خطوط سفید رنگی و یا نصفه و نیمه چاپ شدن سند به شما خبر از رو به اتمام بودن کارتریج می‌دهد. پس با در نظر گرفتن تمامی این نشانه‌ها، حتی اگر از گزارش گیری مقدار کارتریج آگاه نیستید، به راحتی می‌توانید برای تعویض و یا شارژ کارتریج اقدام کنید.

وسایل لازم برای شارژ کارتریج چه چیزهایی هستند؟

اگر می‌خواهید شارژ کارتریج پرینتر را خودتان انجام دهید، قبل از هرکاری ابتدا باید وسایل لازم برای شارژ کارتریج را تهیه کنید. پیچ گوشتی، دستکش، انبر، دستمال، فرچه، تونر مخصوص کارتریج، چیپست و درام برخی از وسایل لازم برای شارژ کارتریج هستند.
چیپست که عامل ارتباط دهنده پرینتر با کارتریج است، باید با هربار شارژ کارتریج تعویض شود. اگر این مرحله را نادیده بگیرید، با وجود شارژ کارتریج، پرینتر در نهایت قادر به شناسایی آن نخواهد بود. همچین الزامی در رابطه با درام وجود ندارد و تنها در صورت افتادن خط و خش روی آن است که باید تعویض شود. خط و خش روی درام، از کیفیت پرینت کاسته و باعث افتادن خطوط افقی روی سند می‌شود.
هر کارتریجی تونر مخصوص به خود را دارد، بنابراین در انتخاب آن دقت کرده و تونری انتخاب کنید که با پرینتر شما سازگاری داشته باشد. فرچه وسیله‌ای است که از آن برای تمیز کردن محفظه کارتریج استفاده می‌کنند. اما امروزه برخی از مراکز شارژ کارتریج، وکیوم را جایگزین فرچه کرده‌اند. با توجه به نکات گفته شده، در هنگام شارژ کارتریج باید بسیار دقت کرد و تمامی مراحل را در نظر گرفت. زیرا با رعایت نکردن هریک از موارد گفته شده، نه تنها در هزینه‌های پرینتر صرفه جویی نخواهید کرد، بلکه به آن خسارت نیز خواهید زد.

شارژ انواع کارتریج و انواع پرینتر در آچارباز

شارژ کارتریج hp 79 a
شارژ کارتریج hp 83 A
شارژ کارتریج hp 85 A
شارژ کارتریج hp 210 A
شارژ کارتریج پرینترهای hp
شارژ کارتریج پرینترهای برادر
شارژ کارتریج پرینتر های کانن
شارژ کارتریج های پرینتر اچ پی
شارژ کارتریج های سامسونگ

چرا شارژ کارتریج در محل

یکی از خدمات پرطرفدار آچارباز، شارژ کارتریج در محل است. چرا که برای جان دادن دوباره به رنگ‌های پرینتر، نیازی به ارسال یا حمل دستگاه به مراکز شارژ ندارید. چه بسا همین جابجایی های پرینتر یا قطعات آن می تواند به آن آسیب بزند. با دریافت خدمات در محل، به راحتی می توانید با ثبت سفارش، این خدمات را در هر محلی که مدنظر دارید دریافت کنید.
ما به همراه تیم متخصص و ابزارهای پیشرفته، کارتریج پرینتر شما را به صورت استاندارد شارژ می‌کنیم. کافیست درخواست خود را در سامانه آچارباز ثبت کنید تا در کمترین زمان، کارشناسان ما با شما تماس بگیرند و با هزینه بسیار مناسب و همچنین تونرهای با کیفیت، انواع کارتریج لیزری شما را در محل، شارژ و تعمیر کنند.
نکته مهم دیگر، کیفیت شارژ کارتریج آچارباز است، با توجه به اینکه تعمیر ماشین های اداری و تامین مواد مصرفی آنها در حیطه تخصصی ماست در نتیجه عملیات شارژ کارتریج را با کیفیت بسیار بالایی روی انواع پرینترها انجام می‌دهیم، 25 بار شارژ کارتریج در آچاباز معادل یک بار خرید کارتریج و تعویض آن است. همچنین در آچارباز خدمات جانبی شارژ نیز انجام می‌شود:

  • تعمیر کارتریج لیزری
  • تعویض چیپست کارتریج
  • تعویض مگنت کارتریج
  • تعویض درام کارتریج
  • تعویض فوم رول بلید کارتریج
  • تعویض مخزن کارتریج
  • تخلیه‌ کامل تونر باقیمانده داخل کارتریج

چرا در هنگام شارژ کارتریج درام هم باید تعویض شود؟

یکی از قطعات تشکیل دهنده کارتریج تونر، که نقش بسیار مهمی را در چاپ ایفا می‌کند، درام است. با تابیدن لیزر پرینتر روی این قطعه فلزی، درام دارای بار شده و ذرات تونر که خود دارای بار‌های الکتریکی منفی هستند با چرخش این قطعه جذب آن شده و تصاویر را روی کاغذ منتقل می‌کنند.
درام در پرینتر‌های لیزری، به دو صورت متصل و جدا از کارتریج وجود دارند. درام‌های جدا از کارتریج، دوام و عمر بالایی دارند. به همین دلیل بعد از سه الی چهار بار شارژ کارتریج، باید تعویض شوند. اما تعویض درام‌های متصل بعد از دو بار شارژ کارتریج اتفاق می‌افتد. در هنگام شارژ کردن کارتریج اصلی، برای اولین بار باید درام آن را نیز تعویض کنید. زیرا پودری که از آن برای شارژ استفاده می‌کنند، اورجینال نیست.

شارژ کارتریج پرینتر

آیا با آموزش شارژ کارتریج می توانم خودم آن را انجام بدهم؟

بعضی از کاربران پرینتر‌های لیزری، برای صرفه جویی در هزینه‌ها ترجیح می‌دهند که خود شارژ کارتریج را انجام دهند. به همین دلیل به دنبال منبعی درست و دقیق، برای آموزش شارژ کارتریج هستند. در ویدیوی این صفحه، متخصصین پرینتر و کارتریج آچارباز، پروسه شارژ کارتریج 85a پرینتر hp را به صورت مرحله به مرحله انجام داده‌اند. این ویدئو با هدف آشنایی شما با روش انجام فرایند شارژ تونر پرینتر است و به معنای این نیست که شمار اترغیب به انجام این کار در محیط کار یا منزل کنیم. شارژ کارتریج ریزه کاری‌های خود را دارد و هرگونه اشتباه و بی دقتی در این پروسه می‌تواند منجر به آسیب‌های جدی در دستگاه شود. بهتر است برای جلوگیری از آسیب سخت افزاری و نرم افزاری به پرینتر، شارژ کارتریج را به افراد ماهر بسپارید.

سرویس های مشابه آچارباز

مشاهده تمام سرویس های تعمیر ماشین های اداری در آچارباز

سوالات متداول شما در این سرویس

قیمت شارژ کارتریج با توجه به میزان پودر مورد استفاده در آن متغیر است

شارژ کارتریج لیزری، تعمیر کارتریج لیزری، تعویض چیپست کارتریج، تعویض مگنت کارتریج، تعویض درام کارتریج، تعویض فوم رول بلید کارتریج، تعویض مخزن کارتریج، تخلیه‌ کامل تونر باقیمانده داخل کارتریج

توصیه می‌شود که کارتریج های جوهری به هیچ عنوان شارژ نشوند. چرا که شارژ کارتریج های جوهری باعث ریزش زیاد جوهر روی قطعات پرینتر شده و این امر به پرینتر آسیب زیادی می‌رساند. همچنین برای شارژ کردن کارتریج جوهری، در قسمتی از آن حفره‌ای ایجاد می‌کنند که اینکار خود باعث عملکرد نادرست کارتریج در پرینتر می‌شود.

در حال حاضر سرویس شارژ کارتریج در شهر تهران انجام می‌شود.

پس از ثبت درخواست در سامانه، کارشناس با شما تماس گرفته و زمان دقیق را با شما هماهنگ می‌کند و با توجه به زمان اعلام شده، سرویس شارژ کارتریج شما انجام می‌شود. همچنین میزان زمان سرویس دهی شارژ کارتریج با توجه به نوع کارتریج و تعداد آن متفاوت است. اما به طور کل فرآیند شارژ کارتریج 15 الی 30 دقیقه انجام خواهد شد.

بسیاری از کاربران پرینتر نیز، شارژ کارتریج را به هر گزینه‌ای ترجیح می‌دهند. چرا؟ جواب بسیار ساده است. کارتریج پرینتر قیمت بالایی دارد و تعویض آن می‌تواند گران تمام شود، بنابراین طبیعی است که کاربران شارژ کردن کارتریج را که کم هزینه‌تر است را انتخاب کنند. برای شارژ کردن به موقع کارتریج تونر، میزان مصرف روزانه پرینتر را در نظر بگیرید، علاوه بر این وقتی کارتریج به حد معینی از میزان خود می‌رسد پرینتر به کاربر پیغام داده و کاربر را از میزان کارتریج با خبر می‌سازد.

مشکلی که اغلب کاربران پرینتر با آن مواجه خواهند شد، کمرنگ پرینت گرفتن پرینتر بعد از شارژ کارتریج است. اگر بعد از شارژ کارتریج با این مشکل مواجه شدید، باید بدانید تونر ریخته شده درون کارتریج، از کیفیت کافی برخوردار نیست، یا مقدار آن بسیار کم است.

اگر با ارور خالی بودن کارتریج، بعد از شارژ آن مواجه می‌شوید باید بدانید مشکل از چیپست است. چیپست عامل ارتباط دهنده کارتریج با پرینتر است. اگر بعد از فشردن دکمه ok ارور از بین رفته و پرینتر پرینت می‌گیرد، مشکلی وجود نداشته و می‌توانید به راحتی از کارتریج استفاده کنید. اما اگر دستگاه پرینت نمی‌گیرد، باید چیپست را تعویض کنید. یکی از نشانه‌های ظاهری چیپستی که نیاز به تعویض دارد، وجود سوختگی روی آن است. بسیاری از متخصصان برای اینکه هزینه اضافی از مشتری نگیرند، این قطعه را تعویض نمی‌کنند.