هزینه تعمیر مودم چقدر است؟

هزینه تعمیر مودم، به نوع تعمیر و خدمات انجام شده روی دستگاه بستگی دارد، ممکن است دستگاه برای رفع ایراد نیاز به تعویض قطعه نیز داشته باشد. به طور کلی میانگین این هزینه بین تومان تا تومان است.

میانگین قیمت

بیشترین قیمت

 تومان
 تومان

کمترین قیمت

 تومان

آیا مودم قابل تعمیر است؟

مودم یک دستگاه سخت افزاری است که، وظیفه آن تبدیل کردن سیگنال‌های دیجیتال به آنالوگ و برعکس است. با خرابی مودم و قطع و وصل شدن اینترنت و خاموشی‌های مکرر دستگاه، این سوال برای کاربران پیش می‌آید که آیا مودم قابل تعمیر است و یا باید برای خرید مودم جدید هزینه کنیم؟
پاسخ ساده است، شما می‌توانید برای تعمیر انواع مودم adsl ،vdsl ،wimax و مودم TD-LTE و...روی آچارباز حساب کنید. کافیست درخواست خود را از طریق سایت و یا اپلیکیشن آچارباز ثبت کنید. یک راه دیگر برای ثبت درخواست تعمیر مودم، ارسال عدد 16160205، به سامانه پیامکی 10008363 است.
بعد از ثبت درخواست در آچارباز، تیم پشتیبان با شما تماس گرفته و بعد از انجام هماهنگی لازم تعمیرکار را، در زمان دلخواهتان به مکان مورد نظرتان می‌فرستد. تمامی خدمات انجام شده در آچارباز، حتی تعمیر مودم دارای یکماه گارانتی معتبر هستند.

معرفی انواع مودم‌های رایج در بازار

مودم‌ها به دو دسته ADSL و معمولی تقسیم می‌شوند. مودم‌های معمولی فاقد WIFI بوده و از طریق کابل LAN به رایانه و لپ تاپ متصل می‌شوند.

مودم ADSL

مودم‌های ADSL هم ارتباط کابلی و هم بیسیم برقرار کرده و اینترنت را با سرعتی بالا در اختیار شما می‌گذارند. مودم ADSL به دلیل استفاده از شبکه‌های بیسیم و WIFI محبوبیت و کاربرد بیشتری دارند. پرفروش‌ترین مدل‌های مودم ADSL در بازار، تی پی لینک و دی لینک هستند.

مودم VDSL

VDSL از تکنولوژی بهتری به نسبت ADSL برخوردار بوده و سرعت ارتباط و پهنای باند و هزینه راه اندازی این شبکه بسیار بالا است. در حال حاضر استفاده از این فناوری، کم و محدود بوده و این مودم ADSL است که محبوبیت بیشتری دارد.

مودم وایمکس

نسل جدیدی از اینترنت پر سرعت، که آن را بدون نیاز به خط تلفن ارائه می‌داد. در ایران مبین نت و سپس ایرانسل، از اولین شرکت‌هایی بودند که این فناوری را ارائه می‌دادند.

مودم LTE

برای استفاده از مودم LTE، به یک سیم کارت و بسته اینترنتی نیاز دارید. استفاده از این مودم‌ها بسیار راحت است و زمانی را از شما نمی‌گیرد. تمامی این عوامل در کنار سرعت بالا باعث شده، مودم LTE رقیبان خود را پشت سر بگذارد.

مودم TD-LTE

مودم TD-LTE، آخرین نسل از اینترنت ثابت، که آن را به صورت بیسیم ارائه می‌دهد. این فناوری در مقایسه با سایر اینترنت‌های ثابت، سرعت بیشتری داشته و محدودیت‌هایی مانند عدم جابه‌جایی مودم را برطرف کرده است.
با توجه به افزایش هزینه‌ها و بالا رفتن قیمت‌های مودم TD-LTE و ADSL و...بهتر است به جای تعویض، آن‌ها را تعمیر کنید. آچارباز با داشتن تجربه در زمینه انواع خدمات اینترنتی، مودم شما را در اسرع وقت تعمیر خواهد کرد. در ادامه به معرفی برخی از مشکلاتی که، در هنگام استفاده از مودم با آن مواجه می‌شوید می‌پردازیم.

آچارباز چه خدماتی را در زمینه تعمیرات انواع مودم ارائه می‌دهد؟

  • بررسی و رفع علت قطعی اینترنت
  • تعمیر آنتن مودم
  • تعمیر مودم سوخته
  • عیب یابی مودم تی پی لینک
  • کانفیگ مودم
  • تعویض و تعمیر کابل
  • بروز رسانی سیستم عامل مودم

مزایای استفاده از تعمیرات تخصصی مودم با آچارباز

  • گارانتی یکماهه تعمیر دستگاه
  • شفافیت در قیمت و هزینه تعمیر
  • سرویس و تعمیر دستگاه در زمان و محل دلخواه مشتری
  • صرفه جویی در وقت، هزینه و انرژی مشتری
نصب و تعمیرات مودم و روتر در محل

مودم سوخته است

سوختن مودم، مشکلی نیست که خود را به صورت ناگهانی نشان بدهد. اما با دانستن و دیدن نشانه‌ها و علائمی، می‌توانید بفهمید که دستگاه سوخته است. اولین نشانه، کاهش شدید سرعت اینترنت است.
برای دانستن دومین نشانه، باید به چراغ‌های روی مودم دقت کنید. در هنگام سوختن مودم، چراغ‌ها دیگر به حالت عادی برنگشته یا تنها چراغ پاور روشن می‌ماند.
مجبور هستید برای استفاده از اینترنت، چندین بار دستگاه را ریست کنید. با این حال اینترنت نیز، مدام قطع و وصل خواهد شد. تعمیرکار آچارباز قادر است با تعویض برخی از قطعات مودم، دستگاه را عیب یابی و رفع ایراد کند. اما این نکته را نیز در نظر بگیرید که، گاهی شدت آسیب به حدی زیاد است که، راهی جز تعویض باقی نمی‌ماند.

خاموش شدن چراغ مودم

برای رفع مشکل خاموش شدن ناگهانی مودم، ابتدا دستگاه را خاموش کرده و سپس تمامی کابل‌ها را چک کنید. بعد از گذشت دقایقی مودم را دوباره روشن کرده و اجازه دهید، با سرور اینترنت ارتباط برقرار کند. اگر هنوز نمی‌توانید به اینترنت متصل شوید، دفترچه راهنمای مودم را برداشته و چراغ‌های دستگاه را نگاه کنید. چشمک زدن یا ثابت ماندن چراغ‌های مودم، به شما خبر از وضعیت دستگاه می‌دهند. اگر چراغ پاور چشمک زده و یا تمامی چراغ‌ها خاموشند، باید بدانید که در این شرایط دستگاه هیچ قدرتی ندارد.

تعمیر انواع مودم‌ها با کارشناس نصب مودم آچارباز

تعمیر مودم adsl
تعمیر مودم
adsl
تعمیر مودم tp link
تعمیر مودم
tp link
تعمیر مودم دی لینک
تعمیر مودم
دی لینک
تعمیر مودم زایکسل
تعمیر مودم
زایکسل
تعمیر مودم asus
تعمیر مودم
asus
تعمیر مودم بیسیم ایرانسل
تعمیر مودم بیسیم
ایرانسل
تعمیر مودم یوتل
تعمیر مودم
یوتل
تعمیر مودم دل
تعمیر مودم
دل

عیب یابی مودم تی پی لینک

یکی از مشکلات رایجی که، اغلب کاربران مودم تی پی لینک با آن مواجه هستند، عدم دسترسی به اینترنت است. برای رفع این مشکل ابتدا مودم خود را، خاموش کرده و دوباره راه اندازی کنید. از اتصال درست کابل‌ها و سیم‌ها نیز اطمینان حاصل کنید، اگر هنوز نمی‌توانید به اینترنت متصل شوید روش‌هایی که گفته خواهد شد را بررسی کنید. سیستم عامل مودم خود را بروز کنید، برای اینکار وارد مرورگر شده و در نوار آدرس 192.168.1.1 تایپ کرده و بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد، سیستم را ارتقا دهید.

نصب و تعمیرات مودم و روتر در محل

مشکلات رایج کاربران آچارباز در زمینه تعمیر مودم

  • روشن نشدن چراغ‌های مودم
  • چراغ مودم چشمک می‌زند
  • روشن نشدن مودم adsl
  • دستگاه به اینترنت متصل نمی‌شود
  • خرابی انتن مودم
  • مودم کانفیگ نمی‌شود
  • شبکه وای فای پیدا نمی‌شود
  • لپ تاپ به اینترنت وصل نمی‌شود
  • Adsl نویز دارد
  • وای فای خانه هک شده است

مشاهده تمام سرویس های تعمیر لوازم کامپیوتری در آچارباز

چگونه کارشناس آچارباز را بشناسم؟

تمامی کارشناسان آچارباز موظف هستند در حین خدمت، لباس فرمی با لوگوی آچارباز بپوشند. همچنین کارت پرسنلی این افراد باید همیشه همراهشان باشد. اگر کارشناسی که برای ارائه خدمت به محل شما مراجعه کرد لباس فرم نداشت، از پذیرش او خودداری کنید.