تعمیر لباسشویی

تعمیر ماشین لباسشویی از سرویس‌های پرمشتری آچارباز است که اقداماتی مانند تعمیر لباسشویی، نصب لباسشویی، عیب یابی و رفع انواع خطای لباسشویی توسط تعمیرکار لباسشویی آچارباز و در محل شما ارائه می شود. اگر لباسشویی روشن نمی شود، لباسشویی صدا می دهد، می لرزد، نمی چرخد، درب لباسشویی باز نمی شود یا مشکل دیگری برای لباسشویی شما پیش آمده، کافیست درخواست تعمیر ماشین لباسشویی را به صورت رایگان از طریق دکمه ثبت سفارش در همین صفحه ثبت کنید و یا با شماره 02154591616 تماس بگیرید.

پس از ثبت سفارش با شما گرفته می شود، هزینه و زمان مراجعه هماهنگ می شود و بعد از تایید شما نزدیکترین تعمیرکار ماشین لباسشویی متخصص به محل شما اعزام می شود.

ساعت پاسخگویی تلفنی از ساعت 9 صبح تا 7 بعد از ظهر

خدمات تعمیر ماشین لباسشویی آچارباز یک ماه گارانتی دارد

خدمات تعمیر لباسشویی آچارباز شامل تعمیر انواع برندهای ماشین لباسشویی، سرویس لباسشویی، تعمیرات موتور و برد لباسشویی ، تعویض میکروسوئیچ، تعویض لاستیک دور درب لباسشویی و تمام خرابی های لباسشویی می شود.

استعلام قیمت و مشاوره تلفنی: 02154591616

 گارانتی: 30 روز گارانتی معتبر

آچارباز

هزینه کارشناسی :

هزینه کارشناسی تعمیر لباسشویی، تومان است.

آنچه در این توضیحات می‌خوانید:

خدمات آچارباز

توضیحات بیشتر...

تعمیر لباسشویی در منزل را به آچارباز بسپارید

سرویس و تعمیر لباسشویی ال جی

سرویس و تعمیر لباسشویی ال جی

سرویس و تعمیر لباسشویی سامسونگ

سرویس و تعمیر لباسشویی سامسونگ

سرویس و تعمیر لباسشویی بوش

سرویس و تعمیر لباسشویی بوش

سرویس و تعمیر لباسشویی ایندزیت

سرویس و تعمیر لباسشویی ایندزیت

سرویس و تعمیر لباسشویی اسنوا

سرویس و تعمیر لباسشویی اسنوا

سرویس و تعمیر لباسشویی پاکشوما

سرویس و تعمیر لباسشویی پاکشوما

سرویس و تعمیر لباسشویی پارس خزر

سرویس و تعمیر لباسشویی پارس خزر

سرویس و تعمیر لباسشویی پاناسونیک

سرویس و تعمیر لباسشویی پاناسونیک

سرویس و تعمیر لباسشویی شارپ

سرویس و تعمیر لباسشویی شارپ

سرویس و تعمیر لباسشویی امرسان

سرویس و تعمیر لباسشویی امرسان

سرویس و تعمیر لباسشویی جنرال

سرویس و تعمیر لباسشویی جنرال

سرویس و تعمیر لباسشویی آبسال

سرویس و تعمیر لباسشویی آبسال

سرویس و تعمیر لباسشویی ایکس ویژن

سرویس و تعمیر لباسشویی ایکس ویژن

سرویس و تعمیر لباسشویی دوو

سرویس و تعمیر لباسشویی دوو

سوالات متداول:

عیب یابی: احتمالات زیر در روشن نشدن لباسشویی تاثیر دارند: • برق دستگاه مشکل دارد. از پریز برق تا کابل دستگاه که مشکل پارگی یا خمیدگی نداشته باشد. • ممکن است که تایمر لباسشویی به علت فرسودگی یا شکسته شدن خراب شده باشد. • سومین احتمال و مهمترین دلیل روشن نشدن لباسشویی از خرابی موتور ماشین لباسشویی است. موتور وظیفه دارد انرژی الکتریکی را که از منبع می‌گیرد، به انرژی مکانیکی تبدیل کند تا دیگ را بچرخاند. برخی از نشانه‌های خرابی موتور لباسشویی: 1. شستشوی لباس‌ها به درستی انجام نمی‌شود 2. لباس‌ها خشک نمی‌شوند 3. بعد از روشن شدن، دیگ نمی‌چرخد 4. شایع‌ترین و مهمترین نشانه خرابی موتور لباسشویی٬ داغ شدن موتور است. با داغ شدن موتور ماشین لباسشویی، دستگاه خود به خود خاموش خواهد شد. یک یا دو بار خاموش شدن ماشین مشکلی نیست، ولی اگر داغ شدن بیش از چند بار اتفاق بیفتد، نشان دهنده وجود یک مشکل جدی است. برای تعمیر یا تعویض موتور، باید دستگاه را برعکس کرد تا جایگاه موتور را پیدا کرد. این کار تنها از عهده یک تعمیرکار ماهر بر می‌آید، پس بهتر است با دیدن نشانه‌های خرابی موتور، به سرعت برای تعمیر ماشین لباسشویی اقدام کنید. برای جلوگیری از رخ دادن چنین مشکلی، باید از روشن کردن متوالی و پشت هم ماشین لباسشویی خودداری کنید.

عیب یابی: این مشکل علل مختلفی دارد مانند: 1. مشکل تسمه متحرک لباسشویی: تسمه‌ها از موتور به دیگ ماشین لباسشویی متصل می‌شوند و باعث چرخش لباسشویی می‌شود. اگر تسمه ماشین لباسشویی پوسیده، شل و یا پاره شده باشد، مانع از چرخش درست دیگ می‌شود. 2. مشکل موتور: موتور اصلی‌ترین قطعه برای چرخاندن دیگ لباسشویی بوده و آن‌ها اغلب به وسیله کلاچ چرخش دیگ را انجام می‌دهند. با خرابی این کلاچ‌ها، دیگر دیگ ماشین لباسشویی نیز نخواهد چرخید. در خلال انتقال نیرو محرکه ماشین، یک چرخ دنده‌ کج با میله های پیوسته وجود دارد که سبب تکان دادن سبد می‌شود. 3. پر کردن بیش از اندازه‌ لباس در ماشین: اگر بیش از ظرفیت مجاز در لباسشویی لباس بریزید، دستگاه دچار عدم تعادل شده و نمی‌چرخد. به عبارت دیگر با ریختن لباس بیش از حد، نیرو به موتور ماشین انتقال نیافته و ماشین روشن نشده و دیگ هم نخواهد چرخید. باید دقت کنید که لباس‌ها را به طور متعادل، در درون سبد ماشین توزیع کنید و از جمع کردن لباس‌ها در نقطه‌ای خاص خودداری کنید. 4. سوئیچ‌ها و تنظیمات ماشین لباسشویی: اگر متوجه شده‌اید که دیگ ماشین لباسشویی نمی‌چرخد، اولین موردی که باید آن را بررسی کنید درب ماشین است. اگر درب ماشین به درستی بسته نشده باشد، ماشین نیز روشن نشده و دیگ هم نمی‌چرخد. پس قبل از هر چیز این احتمال را بدهید که سوئیچ درب، دستور بسته شدن درب را به برد نمی‌فرستد. البته اگر ماشین لباسشویی شما، صفحه نمایش داشته باشد، کد خطایی روی صفحه آن ظاهر خواهد شد که از بسته نشدن درب خبر می‌دهد.

عیب یابی: این مشکل، یکی از بیشترین شکایات افراد است. لباسشویی به دلایل مختلف صداهای غیرعادی میدهد که به برخی از آنها اشاره میکنیم: 1. مشکل واشر لباسشویی: واشر لباسشویی در صورت تعمیر نشدن، آسیب جدی به لباسشویی را میرساند. 2. مشکل بلبرینگ و یاتاقان: بلبرینگ از تعداد زیادی، دایره‌های کوچک توپی شکل تشکیل شده، که روی یک خط قرار گرفته و وقتی چرخش دیگ شروع شده آن‌ها نیز حرکت را شروع می‌کنند. استفاده بیش از حد، ریختن مواد شوینده نامرغوب، باعث خرابی بلبرینگ شده و نمی‌گذارد این توپ‌ها حرکت درست خود را انجام دهند. با خرابی بلبرینگ، شما صدایی مانند تق تق یا جیر جیر از ماشین لباسشویی خواهید شنید. 3. از طرفی بار زیاد در لباسشویی و برخی موارد دیگر میتواند منجر به صدای بلند لباسشویی شود که نیاز به بررسی بیشتر دارد و در صورت نیاز باید بلبرینگ ها تعویض شود. 4. مشکل کمک فنر لباسشویی: ممکن است که کمک فنرهای لباسشویی ضعیف شده باشد که با بازرسی فنی می‌توان به آن پی برد. 5. اشیایی داخل لباس ها: ممکن است مشکل به دلیل وجود اشیایی در داخل لباسها باشد که هنگام چرخش صدا ایجاد می‌کنند که لازم است قبل از شروع کار لباسشویی از خالی بودن جیب ها و اشیاء فلزی و غیره در لباسها مطمئن شد. 6. تراز نبودن لباسشویی: مشکل دیگر می‌تواند از تراز نبودن لباسشویی باشد که هنگام چرخش، به بالا و پایین کوبیده می‌شود.

عیب یابی: موتور لباسشویی از مهمترین قطعات لباسشویی است و معمولات تعمیر موتور لباسشویی با نشانه هایی از وجود یک اشکال در لباسشویی همراه است. مثلا موتور داغ میکند. عیب یابی خرابی های موتور با بازرسی فنی یک تکنسین شناسایی میشود. نیاز است که پمپ و تسمه محرک باز شده و موتور به تنهایی تست شود. چنانچه موتور کار نکند، مشکل از موتور است. موتور های ماشین لباسشویی شامل یکی از انواع موتورهای زیر هستند که تعمیرات آنها در آچارباز انجام می‌شود: 1. موتور ساده جریان مستقیم یا DC 2. موتور های آسنکرون (القایی) 3. موتورهای بدون تسمه یا دایرکت درایو

عیب یابی: نشتی آب یا خروج آب از لباسشویی دلایل مختلفی دارد: 1. خرابی کاسه نمد لباسشویی: نشتی آب لباسشویی عمدتا به خاطر خرابی کاسه نمد لباسشویی است که در صورت تایید تعمیرکار لباسشویی٬ نیاز به تعویض دارد. 2. شیلنگ تخلیله مشکل دارد: بررسی کنید که شیلنگ تخلیه به درست در محل خود قرار گرفته باشد. ترک خوردگی و شکستگی نداشته باشد. درصورتیکه شیلنگ تخلیه مشکل داشته باشد نیاز به تعویض این قطعه است. 3. شیلنگ آب ورودی مشکل دارد: این شلنگ‌ها اغلب بین یک تا یک و نیم متر طول داشته و از جنس پلاستیک هستند. شلنگ‌ها باید به درستی نصب شده و نباید بیش از حد شل و یا سفت باشند. بهتر است بعد از جدا کردن شلنگ‌ها از شیر، هر بار برای نصب آن از یک واشر لاستیکی جدید استفاده کنید. سرویسکار در حین نصب ماشین، به شما توصیه خواهد کرد برای طول عمر و عملکرد بهتر و بیشتر، از شلنگ‌هایی با پوشش فلزی و یا پلیمری استفاده کنید. البته این احتمال را نیز در نظر بگیرید که ممکن است در شیر و شلنگ مواد معدنی و رسوبات وجود داشته باشند. 4. استفاده بیش از حد شوینده: اگر سختی آب منطقه شما بالاست و از نرم کننده استفاده می‌کنید، ممکن است تشکیل بیش از حد کف باعث نشتی در ماشین لباسشویی شما شود. آب با سختی کم و داغ نسبت به آب سخت و سرد، نیاز به شوینده‌ی کمتری برای شستشو دارد. برای حل مشکل تشکیل کف بیش از اندازه، از شوینده کمتری استفاده کنید. 5. لاستیک دور درب و نشتی آب: یکی از مشکلات رایجی که اغلب کاربران با آن مواجه می‌شوند، نشتی آب از اطراف درب ماشین و لاستیک دور آن است. لاستیک دور درب ماشین لباسشویی، مکان بسیار مناسبی برای تجمع مواد زائدی است که در طی فرایند شستشو از لباس‌ها خارج می‌شوند. اگر لاستیک دور درب، بعد از هر بار شستشو تمیز نشود مواد زائدی که در آن جمع می‌شوند، بعد از مدتی مانع از بسته شدن درب خواهند شد. البته این نکته را هم در نظر بگیرید که هر وسیله‌ای، بعد از مدتی استفاده خراب می‌شود. این احتمال وجود دارد که لاستیک دور درب، پوسیده و پاره شود. 6. تراز نبودن ماشین لباسشویی: شاید خیلی‌ها به این موضوع توجه نکنند که تراز نبودن ماشین لباسشویی می‌تواند بسیار مشکل آفرین باشد. اگر ماشین لباسشویی تراز نبوده و در مکانی صاف و مسطح قرار نگیرد، می‌تواند باعث سروصدا و یا موجب نشتی آب شود. تراز نبودن ماشین لباسشویی باعث می‌شود دستگاه در حین کار لرزش و تکان شدیدی داشته و قطعات آن مستهلک و سوراخ شوند.

عیب یابی: کند چرخیدن ماشین لباسشویی دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها پر بودن خارج از حد استاندارد ظرفیت لباسشویی است. موارد دیگری چون خرابی تسمه، پوسیدگی و پارگی آن نیز می‌تواند عامل کند چرخیدن لباسشویی باشد.

لباسشویی هنگام آب کشی لباس، جهت جلوگیری از چروک شدن لباس٬ با آب سرد آبکشی میکند. این پروسه آبکشی معمولا در ۲۰ دقیقه انتهایی فرایند شستن لباس است. یعنی فرقی نمی‌کند که دمای لباسشویی روی چه درجه‌ای تنظیم شده باشد، در نهایت با آب سرد آبکشی انجام میشود. پیشنهاد میکنیم دمای آب را روی ۵۰ یا ۶۰ درجه تست کنید و در نیمه کار، شیشه ماشین لباسشویی را چک کنید. در این زمان، داغ بودن آب لباسشویی طبیعی است و مشکلی ندارد. بنابراین توجه داشته باشید که این موضوع کاملا به دمای تنظیم شده ربط دارد، به عنوان مثال اگر درجه رو ۳۰ باشد، این دما از دمای بدن انسان که ۳۷ درجه است کمتر است و شاید احساس گرمای خاصی نکنید ولی چنانچه دستگاه روی دمای ۵۰ به بالا قرار داده شود، قطعا متوجه گرمای آب خواهید شد. و در نهایت اگر در انتهای کار لباسها خیلی داغ باشند طوریکه برای شما غیر طبیعی به نظر برسند، بهتر است که توسط یک سرویسکار بررسی شود.

عیب یابی: علل مختلفی می‌تواند موجب حل نشدن مواد شوینده در لباسشویی شوند: 1. رطوبت: اگر جاپودری خیس و مرطوب باشد با ریختن پودر در این مکان مرطوب، پودرها روی هم انباشته شده و باعث رسوب گذاری خواهد شد. 2. پودر‌های نامرغوب: شاید استفاده از پودر‌ نامرغوب٬ ارزان قیمت باشد٬ اما در نهایت منجر به تعمیر ماشین لباسشویی و صرف هزینه‌های هنگفت خواهد شد. بهتر است خرید‌های خود را، از فروشگاه‌های معتبر انجام داده و از اصل و با کیفیت بودن کالا‌‌ها اطمینان حاصل کنید. 3. مواد شوینده زیاد: تصوری که در اغلب کاربران لباسشویی وجود دارد، این است که گمان می‌کنند، لباس‌ها با ریختن مواد شوینده زیاد بهتر تمیز می‌شوند. اما این یک گمان اشتباه است، پودر‌های ماشین لباسشویی امروزی، قدرت پاک کنندگی بالایی دارند و نیازی به استفاده بیش از حد مواد شوینده در لباسشویی نیست. البته ریختن پودر زیاد درون جاپودری، جدا از حل نشدن مواد شوینده می‌تواند باعث ایجاد لکه‌هایی سفید روی لباس نیز شود.

1. مشکلی در پمپ تخلیه: پمپ تخلیه وظیفه انتقال آب لباسشویی به بیرون را دارد. اگر این قطعه خراب، پوسیده و یا شکسته شده باشد خروج و تخلیه شدن آب لباسشویی نیز، به مشکل خوردهو صدای تخلیه آب نیز شنیده نخواهد شد. پمپ تخلیه در داخل ماشین لباسشویی قرار گرفته و تعویض و تعمیر آن کار هرکسی نیست. نمی‌توان از یک پمپ تخلیه، برای تمامی برند‌های لباسشویی استفاده کرد و هر برندی پمپ تخلیه مخصوص به خود را دارد. 2. مشکلی در شیلنگ تخلیه: با استفاده مداوم و شستشوی زیاد، این شلنگ مستهلک و پوسیده میشود. برای جلوگیری از مشکلات مربوط به تخلیه، باید شلنگ را از خم شدن و پیچ خوردگی و گرفتگی با جرم٬ اشیا و غیره جلوگیری شود. یکی از اصلی‌ترین دلایل برای درست انجام نشدن تخلیه ماشین، عدم ارتفاع مناسب شلنگ با زمین است. شلنگ تخلیه باید از سطح زمین، تا حدود ۵۰ الی ۷۰ سانتی متر فاصله داشته باشد. 3. خرابی برد الکترونیکی لباسشویی: اصلی ترین و مهمترین دلیل عدم تخلیه آب در لباسشویی است. برد الکترونیکی ممکن است در اثر نوسانات برق٬ خازن ها و فیوزها خراب شده باشد. که برای حل مشکل به تعویض قطعه و تعمیر آن توسط تعمیرکار لباسشویی نیاز است.

1. فشار پایین آب: ماشین لباسشویی را برای عیب یابی به تعمیرکار‌های مختلف سپرده‌اید، همه آن‌ها به شما گفته‌اند که دستگاه هیچ مشکلی ندارد اما شما باز هم، با مشکل عدم آبگیری مواجه شده‌اید. یک دلیل ساده برای این مشکل وجود دارد و آن هم پایین بودن فشار آب است. 2. مشکلی در شیر آب ورودی: گفتیم که شیر آب ورودی وظیفه، تامین آب گرم و سرد مورد نیاز لباسشویی را دارد. اگر این شیر خراب شود، ماشین لباسشویی نیز دیگر آبگیری نخواهد کرد. پس ابتدا شلنگ را از شیر آب ورودی جدا کنید، درون شلنگ را نگاه کرده و از مسدود نبودن مسیر مطمئن شوید. سپس یک سطل برداشته و زیر شیر آب گرفته و آن را باز کنید. با اینکار، میزان و فشار جریان آب را بررسی می‌کنید. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که، بین اتصال شیر آب با شلنگ، محفظه توری وجود دارد که، مانع از ورود رسوبات و املاح به داخل ماشین می‌شود. اگر این محفظه توری با رسوب گرفته باشد، آب نیز وارد ماشین نخواهد شد. 3. کثیفی فیلتر ماشین لباسشویی: فیلتر در قسمت جلویی و سمت راست ماشین قرار گرفته و وظیفه دارد مانع از ورود اقلام جامانده در لباس مانند دکمه، سکه و املاح معدنی آب به پمپ تخلیه شود. موارد گفته شده، به مرور باعث گرفتگی فیلتر و در نهایت باعث سروصدا، لرزش و عدم آبگیری ماشین لباسشویی خواهند شد. تعمیرکاران توصیه می‌کنند که، در سال ۵ الی ۶ بار این قطعه را بشوئید.

در حال حاضر خدمات تعمیر ماشین لباسشویی در تهران انجام می شود.

بله. چنانچه ماشین لباسشویی نیاز یه قطعه ای نو داشته باشد٬ آچارباز این قطعه را تامین خواهد کرد.

طول عمر مفید ماشین‌های لباسشویی چیزی بین 10 تا 13 سال است. البته این دستگاه‌ها بعد از این مدت نیز کار می‌کنند اما کیفیت عملکرد آن‌ها کاهش می‌یابد.

هزینه تعمیر لباسشویی به مسائل مختلفی بستگی دارد اما با مراجعه به جدول هزینه‌ها می‌توانید هزینه‌ی تقریبی تعمیر لباسشویی را مشاهده کنید.

بله، تمامی خدمات ارائه شده در آچارباز و به‌طور خاص تعمیر لباسشویی دارای گارانتی‌ست.

ساعات پاسخگویی در روزهای کاری از 8.30 صبح تا 19 عصر است و در روزهای تعطیل (پنجشنبه و جمعه) از ساعت 10 صبح تا 19 است.

بعد از ثبت سفارش شما، کارشناسان ما در کمتر از 10 دقیقه با شما تماس گرفته و حضور تعمیرکار لباسشویی در محل شما را هماهنگ می‌کنند.

mobile

اپلیکیشن آچارباز را نصب کنید

تعمیر ماشین ظرفشوییتعمیر ماشین ظرفشویی
تعمیر اجاق گاز و فر گازتعمیر اجاق گاز و فر گاز
تعمیر ماکروفر با تعرفه مناسبتعمیر ماکروفر با تعرفه مناسب
تعمیر یخچالتعمیر یخچال
تعمیر پلوپزتعمیر پلوپز
تعمیر سرخ کنتعمیر سرخ کن
تعمیر غذاسازتعمیر غذاساز