آیا میدانید هرکدام از چراغ های مودم به چه معنی است؟
آیا تا به حال این سوال برای شما هم پیش آمده که هرکدام از چراغ های مودم نشانگر چه هستند و کاربرد آنها چیست؟ در این مقاله کوتاه به شما آموزش خواهیم داد که هر کدام از چراغ های چشمک زن مودم چه مفهومی دارند. این چراغ ها در اکثر مودم ها مانند TP LINK, D-LINK و … یکسان و مشترک هستند. در ادامه با آچارباز همراه باشید. همچنین در صورتی که نیاز به نصب مودم در محل خود داشتید، کافیست درخواست خود را در سامانه آچارباز ثبت کنید.
فهرست محتوا
چراغ پاور مودم (Power)
همانطور که از نام آن پیداست، این چراغ نشان دهنده روشن و خاموشی مودم است. پس از آنکه مودم را روشن کردید، این چراغ به صورت ثابت روشن میماند. در صورتی که چراغ آن روشن نبود، به این معنی است که جریان ورود برق به مودم دچار مشکل است. اگر چک کردید که سیمها و پریز برق مشکل نداشت، ایراد را میتوانید از آداپتور دستگاه پیدا کنید.
چراغ link ،STATUS یا ADSL
این چراغ که در هر مدلی از مودم با نامهای متفاوتی وجود دارد، وضعیت ارتباط با مرکز مخابراتی را نشان میدهد. در صورتی که مودم را به برق متصل کردید، روشن بودن چراغ لینک (Link) نشان دهنده این است که ارتباط با مرکز مخابرات به درستی انجام شده است. اگر مشاهده کردید که چراغ خاموش یا قرمز است، کابلها یا پورتها به پشت مودم به درستی متصل نشده است و یا اینکه سیم ها دچار خرابی هستند.
چراغ Internet
این چراغ نشان میدهد که اتصال به شبکه جهانی اینترنت به درستی انجام شده است. چشمک زدن چراغ اینترنت به این معنی است که انتقال داده در مودم در حال انجام است. اگر در بعضی مواقع مشاهده کردید که چراغ ADSL روشن و ثابت است اما چراغ اینترنت خاموش است، به این معنی است که اینترنت از مرکز مخابراتی (ISP) قطع شده و جهت رفع ایراد باید با مرکز پشتیبانی تماس بگیرید.
چراغ Wireless
در مودمهای دارای تکنولوژی وای فای، چراغی با نام wireless برای نشان دادن وضعیت روشن بودن وای فای و پخش امواج در محیط وجود دارد. در صورت اتصال دستگاهی از طریق وای فای به مودم و استفاده از اینترنت، این چراغ به صورت چشمک زن درمیآید.
چراغ WPS
WPS که مخفف Wi-Fi Protected Setup است، یک استاندارد برای تنظیمات امنیتی شبکههای وای فای است که با فعال کردن آن میتوان علاوه بر محافظت از شبکه وای فای، دیگر نیازی به وارد کردن رمز عبور در هر بار اتصال نداشته باشید.
چراغ LAN
چراغ LAN با توجه به نوع مودم تعداد متفاوتی دارد و به این معنی است که ارتباط فیزیکی مودم با کامپیوتر، لپ تاپ و …. به درستی در حال انجام است و به راحتی میتوان اینترنت را با آنها به اشتراک گذاشت و آن دستگاهها متصل به اینترنت شوند.
سلام بعد از وصل کردن لن به مودم tf-i60 h1 چراغ لن چشمک زن می شود فقط هم چراغ لن چشمک زن این یعنی مشکل یا نرماله؟