تکنولوژی و کامپیوتر

دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور چیست؟

دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور

سال‌هاست که مردم برای احساس امنیت بیشتر از دوربین‌ مداربسته برای منازل، دفاتر و سایر مکان‌ها استفاده می‌کنند. صاحبان مشاغل نیز اغلب از دوربین‌های مداربسته برای افزایش بهره‌وری از طریق نظارت بر کارمندان خود و همچنین در راستای ایجاد فضایی ایمن‌تر در محیط‌های باز استفاده می‌کنند. دوربین مداربسته برای انتقال سریع داده‌ها به دستگاه شما باید به اینترنت متصل باشد. برای مثال، تصور کنید که در خانه و دور از محل کسب‌وکار خود نشسته‌اید و باید فیلم‌های محل کار را بررسی کنید. بدین ترتیب برای بررسی آنچه در آنجا اتفاق می‌افتد، به دوربینی نیاز دارید که به اینترنت متصل باشد.

برای اتصال دوربین به اینترنت می‌توانید از چندین گزینه مانند وای‌فای، هات اسپات یا سیم کارت استفاده کرد. اگر دسترسی‌تان به وای فای یا اینترنت محدود است، استفاده از گزینه دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور مناسب شما خواهد بود. این دوربین‌ها بدون نیاز به اتصال برق کار می‌کند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با ویژگی‌های این دوربین بیشتر آشنا شوید.

چرا دوربین‌ مداربسته سیم کارت خور است؟

دوربین‌های مداربسته برای اینکه بتوانند تصاویر شما را به صورت لحظه‌ای به دستگاه‌های مختلف ارسال کنند نیاز به بسته‌های اینترنت دارند. دوربین‌های مداربسته سیم‌کارت خور نیز به همین جهت به بازار وارد شده‌اند.

دنیا در چند دهه اخیر دیجیتالی شده و سازندگان دوربین مداربسته الزام این روال را رعایت کرده و دوربین‌ مداربسته سیم‌ کارت‌ خور ساخته‌اند. سیم کارت موجب می‌شود تا اینترنت بدون نیاز به پریز برق روی این دستگاه‌ها قابل‌دسترسی باشد. برای‌مثال بدون سیم کارت، باید دوربین‌ها را با اتصال وای‌فای که به منبع برق نیاز دارد وصل کنید که شاید در اطراف شما در دسترس نباشد. از طرف دیگر، شاید ‌نخواهید فقط برای اتصال اینترنت به دوربین‌ها پول اضافی بپردازید. پس می‌توانید از دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور استفاده کرده و اینترنت را از طریق سیم‌کارت تامین کنید.  

افزودن سیم کارت به دوربین‌های مداربسته کاربرد آن‌ها را افزایش داده و دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور به گزینه‌ای محبوب در سراسر دنیا تبدیل شده است. از مناطق روستایی گرفته که دسترسی محدودی به وای‌فای دارند تا مراکز شهری، همه افرادی که نیازهای نظارتی دارند به دلیل کاربرد مناسب دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور به آن روی آورده‌اند.

برخی از دوربین‌های مداربسته از قبل دارای سیم کارت هستند، درحالی‌که شاید نیاز باشد تا خودتان برای برخی از آن‌ها سیم کارت تهیه کنید.

انتخاب اینترنت مناسب برای دوربین مداربسته سیم کارت خور
سیم‌کارت‌های دوربین‌های مداربسته به یک اینترنت مناسب و کارآمد برای انتقال فیلم نیاز دارند. بنابراین بهتر است اپراتور و طرح اینترنت خود را بادقت و عاقلانه انتخاب کنید.
پیشنهاد مطالعه

دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور چه ویژگی‌هایی دارد؟

دوربین مداربسته سیم کارت خور هم مانند سایر دوربین‌های مداربسته دارای ویژگی‌های مختلفی هستند که باید در زمان خرید به آنها دقت کنید. در ادامه این ویژگی‌ها را توضیح می‌دهیم:

آیا دوربین از قبل سیم کارت دارد؟

قبل از خرید دوربین مداربسته سیم کارت خور باید از فروشنده بپرسید که آیا سیم کارت از قبل نصب شده یا خیر. اگر سیمکارت روی آن نصب شده باید مطمئن شوید که به‌درستی فعال شده و به‌خوبی کار می‌کند.

سیم‌کارت‌هایی در بازار وجود دارند که هر زمان دوربین برای اولین‌بار خاموش شود به طور خودکار فعال می‌شوند. اگر این اتفاق نیافتاد با اپراتور خود تماس بگیرید. در صورت دیگر، اگر سیم کارت دوربین از پیش نصب نشده، باید یک سیم کارت جدید خریداری کنید.

آیا سیم کارت به‌درستی وارد دوربین مداربسته شده است؟

دستورالعمل‌های نوشته شده در دفترچه راهنما را دنبال کنید تا مطمئن شوید سیم کارت به‌درستی وارد دوربین مداربسته شده است. همچنین هنگام قراردادن سیم کارت، جهت ورودی آن را دوباره بررسی کنید.

فیلم‌های دوربین مداربسته سیم کارت خور در کجا ذخیره شود؟

ببینید که آیا می‌خواهید فیلم دوربین‌ها را در یک جا ذخیره کنید یا خیر. این قابلیت به‌خصوص در زمان قطع سرویس تلفن همراه به کمکتان می‌آید. بهتر است فیلم را نگه دارید تا در مواقع اضطراری از آن استفاده کنید. کارت microSD در این مواقع به کارتان می‌آید.

هنگام خرید دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور بررسی کنید که حداقل یک اسلات کارت SD هم داشته باشد. شاید به خرید یک سرویس ابری برای ذخیره اطلاعات خود فکر کنید اما بدانید که خدمات ابری در مقایسه با کارت‌های SD بسیار گران‌تر هستند. به‌عنوان‌مثال، یک کارت اس‌دی ۱۲۸ گیگابایتی حدود ۴۰۰ هزار تومان است، درحالی‌که هزینه اولیه اشتراک ابری حدود ۱ میلیون تومان در سال باید پرداخت کنید. اگر می‌توانید پول اضافی پرداخت کنید، آن سرویس را بخرید. بااین‌حال، توصیه ما این است که از همان کارت اس‌دی استفاده کنید.

آیا پوشش شبکه خوبی دارید؟

سیم‌کارت‌های دوربین مداربسته با پهنای باند 4G و 5G کار می‌کنند. بنابراین اپراتور شبکه‌ای را انتخاب کنید که یکی از این گزینه‌ها را ارائه دهد. همچنین به‌ سرعت اپراتور شبکه انتخابی خود دقت کنید. در آخر نیز دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور خود را در جایی با آنتن‌دهی قوی قرار دهید. 

نصب پنل خورشیدی روی دوربین مداربسته سیم کارت خور
در مناطقی که دسترسی به برق ندارید، می‌توانید از پنل خورشیدی برای تامین انرژی دوربین مداربسته استفاده کنید.

سیم کارت دوربین مداربسته چقدر اینترنت استفاده می‌کند؟

استاندارد مشخصی درباره میزان مصرف اینترنت دوربین‌های مداربسته سیم‌ کارت‌ خور وجود ندارد. میزان مصرف اینترنت، از یک کاربر به کاربر دیگر اغلب متفاوت است و حجم استفاده دقیق شما فقط پس از مشخص‌شدن نیازهایتان معلوم می‌شود. یک دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور از ۰.۵ گیگابایت تا ۵۰ گیگابایت و حتی بیشتر اینترنت مصرف می‌کند. این میزان مصرف بستگی به این دارد که چه خدماتی را بخواهید و چند بار از آن‌ها استفاده کنید. وضوح ویدیو و تعداد دفعات دسترسی شما به آن‌ها نیز بر مصرف اینترنت تاثیر می‌گذارد.

مزایا و معایب دوربین مداربسته سیم کارت خور

دوربین‌های مداربسته سیم‌ کارت‌ خور دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. در ادامه به برخی از این مزایا و معایب اشاره می‌کنیم:

مزایا:

1. دسترسی از راه دور: یکی از مزایای بزرگ دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور، امکان دسترسی به تصاویر و ویدئوها از راه دور است. این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد که در هر زمان و مکان با استفاده از تلفن همراه یا دستگاه دیگری به تصاویر دوربین دسترسی داشته باشید.

2. هشدارهای فوری: برخی از دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور می‌توانند به شما هشدارهای فوری ارسال کنند تا در صورت وقوع وقایع ناخواسته (مانند ورود دزدان به خانه) به سرعت واکنش نشان دهید.

3. رکورد مستمر: با داشتن سیم کارت، دوربین می‌تواند تصاویر و ویدئوها را به طور مستمر ضبط کند و در صورت نیاز به یک سرور یا کارت حافظه ارسال کند. این ویژگی می‌تواند برای مانیتورینگ مداوم محیط‌ها کاربرد داشته باشد.

4. امکان ترکیب با سیستم‌های امنیتی دیگر: این نوع دوربین‌ها می‌توانند به راحتی با سیستم‌های امنیتی دیگر مانند سیستم اعلام حریق یا سیستم کنترل دسترسی متصل شوند تا امنیت کلیه تسهیلات را افزایش دهند.

معایب:

1. هزینه بالا: دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور اغلب گران‌تر از دوربین‌های معمولی هستند، چرا که به تجهیزات اضافی برای اتصال به شبکه تلفن همراه نیاز دارند.

2. مصرف داده: استفاده از دوربین‌های سیم کارت خور می‌تواند به مصرف داده‌های اینترنتی بالا منجر شود، به خصوص اگر تصاویر برای ضبط و انتقال به طور مداوم استفاده شود. این امر ممکن است هزینه‌های اضافی را ایجاد کند.

3. وابستگی به شبکه تلفن همراه: عملکرد دوربین مداربسته سیم کارت خور برای ارسال تصاویر و ویدئوها به شبکه تلفن همراه وابسته است. در مناطقی که پوشش شبکه ضعیف است، این مشکل ممکن است پیش آید.

4. حفاظت از امنیت داده: دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور ممکن است به راحتی هک شوند و به تصاویر حساس آسیب برسانند.

مزایای دوربین مداربسته سیم کارت خور
برخی از دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور می‌توانند به شما هشدارهای فوری از نوع پیام متنی یا ایمیل ارسال کنند.

انواع دوربین مداربسته سیم کارت خور

دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور در مدل‌ها و اشکال مختلف طراحی شده‌اند. این دوربین‌ها ممکن است بر اساس نیازها و محیط استفاده، متفاوت باشند. در ادامه، برخی از انواع دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور را معرفی می‌کنیم:

1. دوربین‌های ثابت (Fixed Cameras):

این دوربین‌ها دارای زاویه دید ثابت هستند و اغلب برای نظارت یک مکان خاص نصب می‌شوند. این دوربین‌ها به عنوان دوربین‌های ایستا هم شناخته می‌شوند و برای مانیتورینگ مکان‌های خاص مانند درب‌های ورودی یا اماکن عمومی استفاده می‌شوند.

2. دوربین‌های PTZ (Pan-Tilt-Zoom):

این نوع دوربین‌ها دارای قابلیت‌های چرخش (Pan)، نمایش بالا پایین (Tilt) و بزرگنمایی (Zoom) هستند. این دوربین‌ها قادر به ثبت تصاویر از زوایای مختلف و بزرگنمایی در فاصله هستند و برای مراقبت از محیط‌های بزرگتری مانند پارکینگ‌ها و میدان‌ها مناسب هستند.

3. دوربین‌های دام (Dome Cameras):

این دوربین‌ها کروی شکل یا کلاه شکل هستند و بسیار شبیه به دوربین‌های ثابت به نظر می‌آیند. اغلب در سقف‌ها نصب می‌شوند و زاویه دیدشان به سمت پایین اشاره دارد. این نوع دوربین‌ها گاهی به صورت PTZ نیز عرضه می‌شوند.

4. دوربین‌های مخفی (Hidden Cameras):

 این دوربین‌ها به صورت مخفی در اشیا یا اندازه‌های کوچک نصب می‌شوند و به دلیل اشکال و اندازه‌های کوچکشان به راحتی قابل پنهان کردن هستند. دوربین‌های مخفی اغلب برای مراقبت از مکان‌ها، بدون آگاهی افراد استفاده می‌شوند.

5. دوربین‌های همراه (Mobile Cameras):

این نوع دوربین‌ها از سیم کارت برای اتصال به شبکه تلفن همراه استفاده می‌کنند و می‌توانند به‌راحتی جابه‌جا شوند. آنها برای مراقبت از مکان‌های متغیر مانند محیط‌های ساخت و ساز یا رویدادهای ورزشی مناسب هستند.

6. دوربین‌های خارجی (Outdoor Cameras):

این دوربین‌ها برای مقاومت در برابر شرایط جوی و عوامل محیطی سخت طراحی شده‌اند. آنها دارای مقاومت در برابر آب، گرد و غبار و دمای بالا یا پایین هستند و اغلب برای مراقبت از محیط‌های خارجی نصب می‌شوند.

7. دوربین‌های تحت شبکه (IP Cameras):

این نوع دوربین‌ها از تکنولوژی IP برای اتصال به شبکه اینترنت استفاده می‌کنند و به‌راحتی از راه دور قابل مدیریت هستند. آنها به شبکه اینترنت واقعی متصل می‌شوند و می‌توانند تصاویر را به سرورها یا دستگاه‌های دیگر ارسال کنند.

انواع دوربین مداربسته سیم کارت خور
برخی از دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور در برابر شرایط ناپایدار مقاوم هستند یعنی در شرایط جوی سخت، دماهای بالا یا پایین و محیط‌های صنعتی به خوبی عمل کنند.

قابلیت های دوربین مداربسته سیم کارت خور

دوربین‌های مداربسته سیم کارت خور دارای مجموعه‌ای از قابلیت‌ها و ویژگی‌ها هستند که آنها را از دوربین‌های مداربسته معمولی متمایز می‌کنند. در زیر به برخی از این قابلیت‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. می‌توانید از سیم‌کارت‌های اعتباری یا دائمی برای این دوربین‌ها استفاده کنید.
  2. امکان ضبط صدا، فیلم، تصاویر در این دوربین‌ها وجود دارد.
  3. می‌توانید آنها را از راه دور مدیریت کنید.
  4. این دوربین‌ها اغلب مجهز به دوربین دید در شب هستند.
  5. می‌توانید این دوربین‌ها را برنامه ریزی کنید تا خودشان خودکار شروع به فیلم برداری کنند.
  6. دوربین‌های سیم کارت خور دارای حافظه جانبی هستند.
  7. ابعاد جمع و جور دارند و نصب آنها آسان است.
  8. سنسور حرکت حساس دارند.
  9. در بسیاری از آنها باتری داخلی تعبیه شده که آنها را از برق بی‌نیاز می‌کند.
قابلیت دوربین مداربسته سیم کارت خور
دوربین‌های سیم کارت خور از تکنولوژی‌های رمزگذاری و امنیتی پیشرفته برای حفاظت از تصاویر و اطلاعات شما استفاده می‌کنند.

نکات مهم برای کاهش مصرف اینترنت دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور 

شما می‌توانید از نکات مشخصی برای کاهش مصرف اینترنت استفاده کنید.

دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور در حالت خواب (sleep mode) از اینترنت استفاده نمی‌کند؛ اما در حالت ضبط زنده (live video) تا ۳ مگابایت بر ثانیه استفاده دارد که به مصرف ۱.۴ گیگابایت اینترنت در طول روز ختم می‌شود. اگر این حالت را با وضوح کم‌تری مشاهده کنید، حدود ۰.۲ گیگابایت اینترنت استفاده خواهید کرد. همچنین اگر از فضای ذخیره‌سازی ابری استفاده کنید، ۰.۵ گیگابایت اینترنت اضافی در روز، برای ذخیره اطلاعات در فضای ابری نیاز خواهید داشت.

  1. میزان حساسیت تشخیص حرکت را در دوربین خود تنظیم کنید تا هشدارهای کاذب کاهش پیدا کند.
  2. دوربین مداربسته خود را در مناطق کم‌تردد قرار دهید تا میزان فیلم‌های تشخیص حرکت کم‌تر شود.
  3. از وضوح پایینی برای تماشای بازپخش فعالیت‌های ضبط‌شده استفاده کنید.
  4. دوربین مداربسته سیم‌ کارت‌ خور خود را در مناطقی با پوشش اینترنت سیم کارت خوب قرار دهید.

دوربین مداربسته سیم کارت خور مزایا و امکانات مختلفی برای نظارت از راه دور و در راستای کسب احساس اطمینان به شما می‌دهد.

نصب دوربین مداربسته سیم کارت خور
به راحتی‌ می‌توانید دوربین مداربسته سیم کارت خور را خودتان با ابزار و دانش ابتدایی در این زمینه نصب کنید.

در این مطلب هر آنچیزی که باید درباره دوربین مدار بسته سیم کارت خور بدانید را به زبان ساده به شما آموزش دادیم. به کمک آموزش‌های این مقاله درباره نحوه کار دوربین مداربسته سیم کارت خور، مزایا و معایب آنها، انواع این دوربین‌ها، قابلیت‌ها و راهکارهای کاهش مصرف اینترنت اطلاعات مفیدی را بدست آوردید. مهم است به خوبی توجه داشته باشید اختلافات بین مدل‌ها و تولیدکنندگان مختلف می‌تواند باعث تغییر در قابلیت‌ها و ویژگی‌ها این دوربین شود. بنابراین، هنگام انتخاب یک دوربین مداربسته سیم کارت خور، به دقت مشخص کنید که کدام ویژگی‌ها برای نیازهای شما مناسب است.

5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا