لوازم برقی آشپزخانه

معرفی بهترین غذاساز ایرانی و خارجی

بهترین غذاساز ایرانی و خارجی

یکی از وسایل برقی کاربردی در هر آشپزخانه که کار چند وسیله برقی را به صورت همزمان انجام می‌دهد، غذاساز است. این دستگاه‌ها اغلب دارای تیغه‌ها و سری‌های مختلف هستند و کارهایی مثل مخلوط کردن، پوره کردن، خرد کردن، هم‌زدن، گرفتن آب میوه‌ها و سبزیجات، آسیاب و … را برای حجم زیادی مواد غذایی در عرض چند دقیقه انجام می‌دهند. با خریدن غذاساز می‌توانید کار چندین وسیله برقی را تنها با یک دستگاه انجام دهید، پس از نظر هزینه‌ هم بسیار بصرفه است. در حال حاضر غذاسازها در برندهای مختلفی در بازار وجود دارند؛ اما برای خرید بهترین غذاساز باید با ویژگی‌های مهمی که  یک دستگاه حرفه‌ای داشته باشد، آشنا شوید تا بتوانید از بین مدل‌های موجود در بازار بهترین گزینه را بخرید. این مدل‌ها اغلب از مواد بسیار باکیفیتی ساخته شده و به ندرت ایراد پیدا می‌کند. اما اگر مشکلی برای آن به وجود آمد خودتان دست به تعمیر غذاساز نزنید و از تعمیرکاران حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرید.

بهترین غذاساز چه ویژگی‌هایی دارد؟

تفاوتی ندارد که قصد خرید غذاساز ایرانی را دارید یا خارجی؛ برای اینکه بتوانید بهترین مارک غذاساز یا بهترین مدل غذاساز را بخرید که همه نیازهای شما را پاسخ دهد باید با توجه ویژگی‌های زیر مدل دلخواه را انتخاب کنید.

نوع غذاساز

غذاسازها در دو مدل برقی و دستی در بازار وجود دارند. غذاسازهای برقی ممکن است سری‌ها و تیغه‌های مختلف داشته باشند تا بتوانند اقدامات مختلفی مانند پوره کردن، له کردن، چرخ کردن، رنده کردن، خردکن، مخلوط کردن، آسیاب کردن و … را انجام دهند. هر چقدر تعداد کارهای غذاساز بیشتر باشد، قیمت آن بالاتر رفته و خرید آن بیشتر توجیح دارد.

توان موتور غذاساز

موتور قدرتمند یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای انجام بهترین مارک غذاساز است. این قدرت براساس وات در مشخصات فنی دستگاه ثبت می‌شود. هرچقدر موتور غذاساز قوی‌تر باشد، می‌توانید مواد غذایی بیشتری را در عرض چند دقیقه آماده کنید؛ زیرا سرعت موتور افزایش می‌یابد. همین موضوع باعث می‌شود فشار کمتری به قطعات وارد شده و کمتر به تعمیر نیاز پیدا کند. اغلب توان غذاسازها بین 450 تا 1000 وات است که برای مصارف خانگی حدود 650-750 وات مناسب است.

جنس و رنگ بدنه

مواد سازنده غذاساز نیز می‌تواند در عمر و کیفیت کار دستگاه، بسیار تاثیرگذار باشد. هر چقدر جنس بدنه بهتر باشد قیمت دستگاه نیز افزایش می‌یابد. اغلب غذاسازها از جنس پلاستیک ، فلز یا فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند. بسته به نیاز خود شما می‌توانید غذاساز دلخواه را انتخاب کنید فقط باید در نظر داشته باشید که فرآیند درست شدن مواد غذایی در غذاسازهایی که از پلاستیک شفاف (تلقی) ساخته شده‌اند، قابل مشاهده است اما در فلزی‌ها این امکان وجود ندارد. البته دوام ظروف استیل از پلاستیکی بیشتر است.

سری های مختلف دستگاه غذاساز

ظرفیت مخزن

ظرفیت مخزن بیان کننده میزان حجمی است که می‌توانید مواد غذایی را داخل دستگاه بریزید. هر چقدر این ظرفیت بیشتر باشد اندازه دستگاه بزرگ‌تر شده و به طبع فضای بیشتری را داخل کابینت یا پیشخوان آشپزخانه شما اشغال می‌کند. پس اگر محدودیت فضا دارید یا می‌خواهید حجم کمی مواد غذایی را آماده کنید، می‌توانید از غذاسازهایی کمتر از 2 لیتر ظرفیت دارند، استفاده کنید.

قابلیت تنظیم سرعت

روی بعضی از غذاسازها فقط یک دکمه مربوط به خاموش و روشن (پاور) وجود دارد؛ اما در بهترین مارک غذاساز دکمه یا ولوم دیگری برای تنظیم سرعت تیغه‌ها وجود دارد تا به کمک آن بتوانید سرعت خردکردن، پوره کردن، همزدن و … را تغییر دهید؛ زیرا سرعت آماده سازی موادغذایی با یکدیگر متفاوت است.

میکروسوییچ

یکی دیگر از مزایای بهترین غذاساز، داشتن قابلیت‌ میکروسوییچ است. به کمک این قابلیت چنانچه پارچ یا قسمت‌های مختلف، اشتباه روی بدنه اصلی سوار و دکمه پاور دستگاه زده شود، اتفاقی نمی‌افتد. یعنی دستگاه اجازه روشن شدن را ندارد؛ زیرا در این صورت ممکن است به دنده‌ها و قطعات دیگر غذاساز آسیب جدی وارد شود.

جنس تیغه‌ها

تیغه‌ها نقش اصلی در خردکردن، رنده کردن و کارایی کلی دستگاه دارند. هر چقدر تیغه‌ها از جنس مرغوب‌تری ساخته شده باشند، کمتر آسیب دیده و می‌توانید از آنها برای مدت بیشتری استفاده کنید. اغلب تیغه‌های بهترین غذاساز از جنس فولاد یا استیل ضد زنگ هستند.

غذاساز فیلیپس با رنگ سفید

نداشتن لغزش و صدا

دستگاه غذاساز حتی بهترین غذاساز هم مانند آبمیوه گیری، چرخ گوشت و … صدای زیادی حین کار تولید می‌کند. اما اگر به میزان صدا حساس هستید، بهتر است قبل از خرید صدای دستگاه را تست کنید تا مدل کم صداتر را انتخاب کنید. همچنین وجود داشتن پایه‌های ضد لغزش نیز می‌تواند در کم شدن صدای غذاساز بسیار تاثیرگذار باشد.

طول سیم

اگر در آشپزخانه شما تعداد پریزهای برق یا فضا محدودیت دارد، این نکته بسیار اهمیت پیدا می‌کند؛ زیرا دیگر نیاز نیست از سیم‌های رابط چند متری برای وصل کردن دستگاه به برق استفاده کنید. چنانچه سیم برق بهترین غذاساز بین 1-2 متر باشد، به‌راحتی می‌توانید آن را به اولین پریز برق در دسترس وصل کنید.

گارانتی

آخرین فاکتور برای انتخاب بهترین غذاساز داشتن گارانتی از شرکت‌های معتبر گارانتی کننده است. در اینصورت اگر مشکلی برای غذاساز بوجود بیاید، می‌توانید با هماهنگی شرکت گارانتی کننده ایراد را بدون پرداخت هزینه مجزا برطرف کنید. حتی در برخی مواقع که مشکلی در ساخت غذاساز مشتری وجود دارد، دستگاه به طورکلی با هماهنگی کمپانی عوض می‌شود.

برندهای متفرقه به‌دلیل استفاده از مواد بی‌کیفیت در ساخت هیچ گارانتی به مشتری ارائه نمی‌دهند؛ حتی در صورت خرابی قطعات و لوازم جانبی و مصرفی آنها نیز به سختی در بازار پیدا می‌شود.

آشنایی با بهترین مدل‌های غذاساز خارجی و ایرانی

شرکت‌های مختلفی دست به تولید غذاساز می‌زنند اما همه آنها از مواد باکیفیت برای ساخت دستگاه استفاده نمی‌کنند؛ در اینصورت ممکن است دستگاه به سرعت خراب شده یا با مشکلات مختلفی روبرو شود. طبق نظرات ثبت شده بهترین مارک غذاساز خارجی و ایرانی عبارتند از فیلیپس، بوش، فلر، فیلیپس،گوسونیک، کنوود، شیائومی، مولینکس، تولیپس، پارس خزر، براون، جی پاس، تفال. در ادامه برخی از پرفروش‌ترین و بهترین مدل‌های غذاساز را به شما معرفی می‌کنیم:

مدلرنگ دستگاهجنس بدنهجنس تیغهوزنقابلیت‌ها
فیلیپس مدل HR7778خاکستری / استیلاستیل ضد زنگ  استیل ضد زنگ  11.5 کیلوگرمامکان خردکردن یخ، زدن خمیر و همزدن کرم
دارای همزن دو قلو دارای یک عدد دیسک چیپس ساز  دارای آبمیوه گیری با دهانه بسیار عریض
پارس خزر مدل ORBIT MIXسفیدپلاستیکاستیل ضدزنگتوان 320 وات
همزن، خردکن، گوشت کوب برقی، خامه زن
بوش مدل MC812W620سفیدپلاستیکwaveCutامکان شستشو قطعات در ماشین لباسشویی
غذاساز 50 کاره، خمیر زن، آب مرکبات گیری، همزن، خردکن، مخلوط کن، آسیاب، دارای پایه ضد لغزش
سایا مدل CFP-110سفیدپلاستیکاستیل ضدزنگ6.5 کیلوگرمامکان شستشو قطعات در ماشین لباسشویی، دارای قطعه آبمیوه گیری – قطعه آب مرکبات گیری – تیغه خرد کن – تیغه خمیر زن – صفحه خامه زن – صفحه مخصوص رنده – پارچ مخلوط کن

بهترین غذاساز ایرانی و خارجی در یک نگاه

در این مطلب سعی کردیم تمام نکاتی که باید برای خریدن بهترین غذاساز ایرانی و خارجی بدانید را به زبان ساده آموزش دهیم. از نظر شما بهترین مدل غذاساز ایرانی و خارجی کدام است؟ نظر خود را درباره مدلها و مزایا و معایب آنها با ما به اشتراک بگذارید.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا